lunes, 26 de octubre de 2009

1ª TROBADA DE JOVES REGIDORS I REGIDORES SOCIALISTES




Els dies 24 i 25 d'octubre de 2009 la Joventut Socialista del Barcelonès Nord va celebrar la tercera edició de la seva Escola de Formació a la casa de Colònies Mas Po - Canyadó (La Conreria).

Va ser un espai de diàleg, debat i reflexió sobre els joves, la política i la democràcia. Per aquest motiu, el programa de l'Escola va plantejar tres grans activitats al voltant d'aquest tema. Primer, una xerrada amb periodistes sobre la construcció de la imatge del polític a nivell municipal; segon, un cinefòrum entorn la capacitat dels socialistes per fer arribar les nostres propostes de reforma social mundial en una època de crisi econòmica i de referents ideològics; i, tercer, un parell de tallers sobre les noves tecnologies (Joves, comunicació i Política 2.0 i Reptes de l'Administració electrònica) on es va reflexionar sobre l'impacte de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en la construcció d'una societat més democràtica.

En el context de l'Escola de Formació es va produir la Primera Trobada de Joves Regidors i Regidores Socialistes del Barcelonès Nord. Un acte que va gaudir d’una rellevància especial, ja que es tracta de l’espai de trobada natural dels nostres regidors joves socialistes i la seva militància. Va ser un espai que ens va permetre als joves militants socialistes conèixer de prop les seves propostes als diferents consistoris en temes tan variats com: via pública, mediació, infancia i joventut, salut i consum, esports i convivència, cooperació i solidaritat. Va ser també un espai per conèixer les inquietuds del jovent i enriquir la seva tasca amb l’opinió dels seus militants i les seves militants. Gràcies a l'interés que va suscitar i a l'èxit de participació, es té previst mantenir i consolidar aquest espai en els propers anys.

COMISSIÓ EXECUTIVA DE FEDERACIÓ
JOVENTUT SOCIALISTA DEL BARCELONÈS NORD

No hay comentarios: